Businessclub de Zeeuwsche

Leden Business Club
de Zeeuwsche

 

Ontdek nieuwe businesskansen.

U wilt uw relatienetwerk versterken, uw naamsbekendheid vergroten, uw maatschappelijke betrokkenheid tonen en ook nog aan uw lichamelijk conditie werken. Het liefst binnen een zakelijke en sportieve omgeving? Kies dan voor een bedrijfslidmaatschap bij De Zeeuwsche.
Als lid is het mogelijke uw zakelijke contacten uit te nodigen voor een onbezorgde golfronde.

Geniet van de voordelen van Businessclub De Zeeuwsche. Als lid van de businessclub heeft u goed contact met andere ondernemers en de mogelijkheid uw passie voor golf te combineren met het doen van zaken.
De businessclub organiseert regelmatig onderlinge wedstrijden en netwerkbijeenkomsten.

Heeft u vragen of wilt u informatie over de Businessclub en de mogelijkheden voor uw bedrijf? U kunt ons bereiken op 0118 – 56 74 90 of administratie@dezeeuwsche.nl

Bedrijfslidmaatschap de Zeeuwsche € 1.850,-

Met het bedrijfslidmaatschap mogen twee vaste spelers onafhankelijk van elkaar gebruikmaken van de accommodatie. Eén van de vaste spelers wordt aangemeld als abonnementhouder. De abonnementhouder mag een andere gastspeler op ieder moment meebrengen en gratis gebruik laten maken van de accommodatie, mits de andere vaste speler niet aanwezig is.

Iedere derde donderdag van de maand wordt de business competitie georganiseerd. Ieder bedrijfslid mag gasten uitnodigen die meespelen zonder dat daar greenfee voor in rekening wordt gebracht.

Eenmaal per jaar organiseert de Zeeuwsche een verwendag voor de twee vaste spelers. Tijdens de verwendag zijn alle kosten voor spelen, eten en drank voor rekening van de Zeeuwsche. Men kan tegen een kleine vergoeding meerdere gasten voor de verwendag uitnodigen.

Naast speelmogelijkheden krijgen onze bedrijfsleden volop gelegenheid om hun bedrijfsnaam in het zonnetje te zetten. Denk hierbij aan borden op uw favoriete holes of op onze driving range.