Businessclub de Zeeuwsche

Leden Business Club
de Zeeuwsche

 

Ontdek nieuwe businesskansen.

U wilt uw relatienetwerk versterken, uw naamsbekendheid vergroten, uw maatschappelijke betrokkenheid tonen en ook nog aan uw lichamelijk conditie werken. Het liefst binnen een zakelijke en sportieve omgeving? Kies dan voor een bedrijfslidmaatschap bij De Zeeuwsche.
Als lid is het mogelijke uw zakelijke contacten uit te nodigen voor een onbezorgde golfronde.

Geniet van de voordelen van Businessclub De Zeeuwsche. Als lid van de businessclub heeft u goed contact met andere ondernemers en de mogelijkheid uw passie voor golf te combineren met het doen van zaken.
De businessclub organiseert regelmatig onderlinge wedstrijden en netwerkbijeenkomsten.

Heeft u vragen of wilt u informatie over de Businessclub en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u contact opnemen met Louise via

0118 – 56 7490 of administratie@dezeeuwsche.nl

Bedrijfslidmaatschap de Zeeuwsche € 2.150,-

Met het bedrijfslidmaatschap mogen twee vaste spelers onafhankelijk van elkaar gebruikmaken van de accommodatie. Eén van de vaste spelers wordt aangemeld als abonnementhouder. De abonnementhouder mag een andere gastspeler op ieder moment meebrengen en gratis gebruik laten maken van de accommodatie, mits de andere vaste speler niet aanwezig is.

Iedere maand wordt de business competitie georganiseerd. Ieder bedrijfslid mag gasten uitnodigen die meespelen zonder dat daar greenfee voor in rekening wordt gebracht.

Eenmaal per jaar organiseert de Zeeuwsche een verwendag voor de twee vaste spelers. Tijdens de verwendag zijn alle kosten voor spelen, eten en drank voor rekening van de Zeeuwsche. Men kan tegen een kleine vergoeding meerdere gasten voor de verwendag uitnodigen.

Naast speelmogelijkheden krijgen onze bedrijfsleden volop gelegenheid om hun bedrijfsnaam in het zonnetje te zetten. Denk hierbij aan borden op uw favoriete holes of op onze driving range.

 

Bedrijfscompetitie

Winnaar van de bedrijfscompetitie 2023 is HDV!

De bedrijfscompetitie 2024 zal plaats vinden op de volgende data:

Datum Ontvangst / Uitleg Starttijd
25 april 15:15 uur 16:00 uur
23 mei 15:15 uur 16:00 uur
20 juni 15:15 uur 16:00 uur
18 juli 15:15 uur 16:00 uur
29 augustus 15:15 uur 16:00 uur
17 oktober 15:15 uur 16:00 uur

 

Deelname
Deelnemen aan de bedrijvencompetitie staat open voor bedrijfsleden en hun gasten.
Het staat ieder bedrijf vrij om meerdere teams aan te melden die zijn/haar bedrijf vertegenwoordigen, maar wel in teams van 2 personen omdat er altijd als team gespeeld wordt. Let op: de teamsamenstelling mag wijzigen als er maar altijd 2 personen per team aanwezig zijn. Ieder bedrijf zorgt zelf voor de invulling van zijn/haar team(s).

Spelvorm
We spelen 9 holes en starten shotgun zodat iedereen tegelijk weer in het clubhuis arriveert. De basisspelvorm is altijd in teams van 2 personen. Elk bedrijf vormt een eigen team. We spelen per keer een afwisselende teamspelvorm.

Prijzen
Per wedstrijd zijn er prijzen te winnen en de laatste wedstrijd reiken we de wisselbeker uit voor het beste team van het seizoen!
Scores worden natuurlijk bijgehouden op de website 😊

Kosten
Kosten voor deelname zijn €50,00 per persoon per speeldag inclusief driegangen diner, keuze van de chef, exclusief drankjes

Sponsoring
We stellen de bedrijven die mee doen graag in de gelegenheid een wedstrijd te sponsoren. Dit kan zijn met bijvoorbeeld een hartig broodje voor vertrek, een drankje of hapje in de baan en de prijzen. Het bedrijf dat die wedstrijd sponsort mag het clubhuis gebruiken om zijn bedrijf te presenteren en krijgt ook de kans, voor de prijsuitreiking, kort iets over zijn/haar bedrijf te vertellen of te laten zien in de vorm van een presentatie.

Aanmelden
Bedrijven kunnen hun team(s) tot 10 april via louise@dezeeuwsche.nl aanmelden o.v.v.:

  • Teamnaam
  • Namen spelers
  • Handicaps spelers
  • E-mailadressen en telefoonnummers van alle spelers
  • Evt. aanmelden dagsponsoring