Golflessen

Golfles voor beginners en gevorderden, voor jong en oud

Vraagt u zich af wat een teebox is? Wat Par betekent? Wilt u weten of u golftalent heeft? Allemaal vragen die beantwoord kunnen worden door onze golfprofessional’s Rick Dijkstra en Ruud Graveland. Deze gekwalificeerde professional’s begeleiden startende maar ook gevorderde golfers naar een gewenst of haalbaar niveau. Privé of in groepsverband kunnen volwassenen en kinderen les krijgen in golfen.

Een golfles boeken? De agenda’s van de golfpro’s zijn beschikbaar via de volgende links:

De agenda van de golfpro Rick Dijkstra

De agenda van de golfpro Ruud Graveland

 

 

 • Ontdek hoe leuk golfen is!

  Maak kennis tijdens een GRATIS introductie les en ontdek zelf hoe leuk golfen is. Er zijn verschillende dagen met introductielessen.

  Meer informatie >>

   

 • Start met golfen? Boek de beginnerscursus

  Kennismaken met golf in 3,5 uur en ontdek hoe leuk golf is. Dé ideale buitensport!

  Meer informatie >>

 • Golf clinic

  Kom met een groep vrienden, familie of collega’s een golf clinic doen en maak op een gezellige manier kennis met de golfsport.

  Voor meer informatie >>

Privélessen

Til uw spel naar een hoger niveau. Onder begeleiding van onze pro’s vindt op een door u besproken tijd een privéles plaats, naar eigen keuze alleen of samen met maximaal 6 andere personen. U kunt een privéles eenvoudig boeken via de link “boek een golfles”

BOEK EEN GOLFLES met Rick Dijkstra

BOEK EEN GOLFLES met Ruud Graveland

 

Graag informeren wij u over de komende veranderingen omtrent de golflessen voor 2024.

Vanaf 1 januari 2024 hanteert de golfprofessional één vast tarief voor de golfles, ongeacht het aantal deelnemers tijdens de privéles (max. 5 personen)

De leerlingen zijn tijdens de nieuwe lespakketten en privélessen zelf verantwoordelijk voor de ballen tijdens de les op de driving-range.

 • Hierdoor kunt u voor uw les al inslaan zodat uw lestijd beter benut wordt.
 • Het is voor u als leerling ook transparant dat u niet voor ballen betaald wanneer u les heeft op de andere oefenfaciliteiten.
 • Ook wordt het dus mogelijk om tijdens uw les iemand mee te nemen, zonder dat daar extra kosten aan zijn verbonden.

Kleine tip vanuit de golfschool: Kijk bij het opwaarderen van het tegoed ook naar hoeveel bonus u krijgt per opwaardeerbedrag.

De lesprijs  van onze  professionals is € 60,- per uur.