Kennismakingsles

Ontdek hoe leuk Golfen is!

Onze golfprofessionals laten u ervaren hoe leuk golfen is! U wordt ontvangen door een team van de Zeeuwsche waarna de golfinstructeur u diverse facetten van de golfsport laat zien. Nadat u heeft geleerd hoe u de golfclub moet vasthouden, begint u met putten op de puttinggreen. Vervolgens neemt de golfinstructeur u mee naar de aquarange waar u leert een echte golfswing te maken.

De kennismakingsles is geheel vrijblijvend, voor alle leeftijden en er zijn geen kosten aan verbonden. Een kennismakingsles van een halfuur is kosteloos. Wanneer u een uur les wilt, dan is het eerste halfuur kosteloos en het tweede halfuur betaalt u een halfuur les.

Deelname aan de kennismakingsles is geheel vrijblijvend, gratis en bovendien erg leuk! Wellicht verslavend? Alle (golf)materialen zijn inbegrepen. Wel adviseren wij u gemakkelijke kleding en sportschoenen te dragen. Familie, vrienden, jong of oud, iedereen is van harte welkom.

Wij ontmoeten u graag voor een leuke tijd op golf op de Golfbaan De Zeeuwsche. Plan uw kennismakingsles in!

Boek een kenningsmakingsles met Rick op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag of met Ruud op dinsdag, donderdag of zaterdag