FootGolf, ook bij De Zeeuwsche!


De leukste combinatie tussen voetbal en golf

 

Wat is FootGolf?

FootGolf is de officiële sport die op de golfbaan wordt gespeeld en wordt vertegenwoordigd door de bond. Het is een individuele en snelgroeiende sport en wint veel aan populariteit.

FootGolf is een bijzondere combinatie van golf en voetbal. Je schiet de voetbal over de golfbaan en moet hem in de (g)hole zien te krijgen. En dat is zeker niet makkelijk! Je moet namelijk rekening houden met hoogteverschillen, heuvels, schuine greens, bomen, struiken en waterpartijen. De FootGolf (g)holes zijn daarbij uiteraard groter dan de gewone holes!

Bij FootGolf is het de bedoeling dat je de bal met zo min mogelijk trappen in de (g)hole ziet te krijgen, waarbij je dient te beheersen over de combinatie inzicht, lef en behendigheid. FootGolf is hiernaast ook de ideale sport, als groepsuitje, teamuitje of gewoon met een vriendengroep!

FootGolf Middelburg

Op 3 april 2021 is FootGolf bij golfbaan De Zeeuwsche geïntroduceerd door o.a. Nederlandse FootGolf professionals.

Ben je benieuwd hoe dit is gegaan of benieuwd naar wat FootGolf inhoudt? Kijk dan de video onderaan de pagina.

FootGolfen kan ook op de Par-3 baan van golfbaan De Zeeuwsche, waarbij je de mogelijkheid hebt om 9 holes of 18 holes te spelen, net zoals bij golf. In plaats van met een golfbal en clubs, speel je met een voetbal en je voeten. Je kunt van vrijdag tot en met zondagmiddag vanaf 15 uur je starttijd inboeken door te bellen naar golfbaan de Zeeuwsche: 0118- 56 74 90 Indien u wilt reserveren voor footgolf binnen 48 uur, dan raden we u aan altijd telefonisch te reserveren. In de andere gevallen kunt u ook het onderstaande inschrijfformulier invullen.

Inschrijfformulier FootGolf

Tarieven FootGolf

 

Speciale actie voor footgolfers: Op de dag dat u komt footgolfen ontvangt u € 2,50 korting op een 12-uurtje, lunchspecial of daghap of 1 pannenkoek voor € 5,- in plaats van € 10,- Deze voucher is alleen geldig op de dag dat u komt footgolfen.

  9 Holes par 3 - Weekend

  € 17.50

  9 Holes par 3 Jeugd t/m 12 jaar - Weekend

  € 13.50

  18 Holes par 3 - Weekend

  € 26.50

  18 Holes par 3 Jeugd t/m 12 jaar- Weekend

  € 21.-

FootGolf arrangementen

 

Zin in wat lekkers na een ronde FootGolf? Wij bieden ook arrangementen aan in combinatie met FootGolf. Via de onderstaande button kunt u de mogelijkheden bekijken en aangeven in het inschrijfformulier.

Arrangementen FootGolf

Heb je andere wensen? Geen probleem, wij bieden je een offerte op-maat. Voor meer informatie kun je mailen naar: administratie@dezeeuwsche.nl

Goed om te weten

FootGolfen is mogelijk van vrijdag tot en met zondagmiddag. In de periode van 1 november tot 1 april alleen voor groepen vanaf 8 personen op aanvraag.
Een ronde van 9 holes duurt gemiddeld 1 uur en een ronde van 18 holes gemiddeld 2 uur
Voor alle materialen (ballen, scorecards en pennen) excl. kleding en schoenen wordt gezorgd
Voetbalschoenen zijn niet toegestaan
Kinderen tot 14 jaar zijn welkom met begeleiding
Gebruik van eigen dranken zijn niet toegestaan op de baan
Annuleren kan alleen tot 24 uur voor uw starttijd. Wanneer je binnen deze tijd annuleert, zijn de kosten voor eigen rekening

FootGolf de Zeeuwsche