Nieuw bij De Zeeuwsche! FootGolf


De leukste combinatie tussen voetbal en golf

Wat is FootGolf?

FootGolf is de officiële sport die op de golfbaan wordt gespeeld en wordt vertegenwoordigd door de bond. Het is een individuele en snelgroeiende sport en wint veel aan populariteit.

FootGolf is een bijzondere combinatie van golf en voetbal. U schiet de voetbal over de golfbaan en moet hem in de (g)hole zien te krijgen. En dat is zeker niet makkelijk! U moet namelijk rekening houden met hoogteverschillen, heuvels, schuine greens, bomen, struiken en waterpartijen. De FootGolf (g)holes zijn daarbij uiteraard groter dan de gewone holes!

Bij FootGolf is het de bedoeling dat u de bal met zo min mogelijk trappen in de (g)hole ziet te krijgen, waarbij u dient te beheersen over de combinatie inzicht, lef en behendigheid. FootGolf is hiernaast ook de ideale sport, als groepsuitje, teamuitje of gewoon met een vriendengroep!

FootGolf de Zeeuwsche

FootGolf bij de Zeeuwsche

Op 3 april 2021 is FootGolf bij golfbaan de Zeeuwsche geïntroduceerd door o.a. Nederlandse FootGolf professionals. Bent u benieuwd hoe dit is gegaan of benieuwd naar wat FootGolf inhoudt? Kijk dan alvast de video onderaan de pagina.

Vanaf nu kunt u dus bij golfbaan de Zeeuwsche gaan FootGolfen op de Par-3 baan, waarbij u de mogelijkheid heeft om 9 holes of 18 holes te spelen, net zoals bij golf. In plaats van met een golfbal en clubs, speelt u met een voetbal en uw voeten. U kunt van vrijdag tot zondagmiddag vanaf 15 uur uw starttijd inboeken door te bellen naar golfbaan de Zeeuwsche: 0118- 56 74 90 of door online het aanvraagformulier in te vullen. Let op! Niet via ”Boek een starttijd”.

Goed om te weten
FootGolfen op de 9 holes of 18 holes kan individueel gespeeld worden;
Voor alle materialen excl. kleding en schoenen wordt gezorgd;
FootGolfen is mogelijk van vrijdag tot zondagmiddag vanaf 15 uur;
Voetbalschoenen zijn niet toegestaan;
Tot 14 jaar met begeleiding;
Een ronde van 9 holes duurt +/- 1 uur en een ronde van 18 holes 2 uur.

Greenfee tarieven FootGolf 2021

    9 Holes par 3 - Weekend

    €14.50

    18 Holes par 3 - Weekend

    €17.50

Aanmelding FootGolf

FootGolf aanmelden gaat via dit formulier. Let op! Niet via ”Boek een starttijd”. De startdata worden in overleg afgestemd op basis van het aantal aanmeldingen en eventuele voorkeur data. Na het versturen van uw aanvraag nemen wij snel contact met u op.
    Geef hieronder aan in welk tijdsblok u wilt starten