Nieuw bij De Zeeuwsche, FootGolf!


De leukste combinatie tussen voetbal en golf

Wat is FootGolf?

FootGolf is de officiële sport die op de golfbaan wordt gespeeld en wordt vertegenwoordigd door de bond. Het is een individuele en snelgroeiende sport en wint veel aan populariteit.

FootGolf is een bijzondere combinatie van golf en voetbal. Je schiet de voetbal over de golfbaan en moet hem in de (g)hole zien te krijgen. En dat is zeker niet makkelijk! Je moet namelijk rekening houden met hoogteverschillen, heuvels, schuine greens, bomen, struiken en waterpartijen. De FootGolf (g)holes zijn daarbij uiteraard groter dan de gewone holes!

Bij FootGolf is het de bedoeling dat je de bal met zo min mogelijk trappen in de (g)hole ziet te krijgen, waarbij je dient te beheersen over de combinatie inzicht, lef en behendigheid. FootGolf is hiernaast ook de ideale sport, als groepsuitje, teamuitje of gewoon met een vriendengroep!

FootGolf Middelburg

Op 3 april 2021 is FootGolf bij golfbaan De Zeeuwsche geïntroduceerd door o.a. Nederlandse FootGolf professionals.

Ben je benieuwd hoe dit is gegaan of benieuwd naar wat FootGolf inhoudt? Kijk dan de video onderaan de pagina.

Vanaf nu kun je dus bij golfbaan De Zeeuwsche gaan FootGolfen op de Par-3 baan, waarbij je de mogelijkheid hebt om 9 holes of 18 holes te spelen, net zoals bij golf. In plaats van met een golfbal en clubs, speel je met een voetbal en je voeten. Je kunt van vrijdag tot en met zondagmiddag vanaf 15 uur je starttijd inboeken door te bellen naar golfbaan de Zeeuwsche: 0118- 56 74 90 of door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen:

Inschrijfformulier FootGolf

Tarieven FootGolf

    9 Holes par 3 - Weekend

    €14.50

    18 Holes par 3 - Weekend

    €17.50

Nu nieuw bij de Zeeuwsche: Footgolfclub Zeeland. De eerste Footgolf vereniging van Zeeland.

Wil jij samen met andere footgolfers je niveau verhogen? Word dan nu lid van deze mooie, gezellige Footgolfclub.

Lid worden van Footgolfclub Zeeland is mogelijk voor iedereen vanaf 14 jaar.

Iedere maandag zal er een training plaatsvinden en één keer per maand is er een open toernooi voor zowel leden als niet leden.

Bij het lidmaatschap zit het tenue van Footgolfclub Zeeland. Dit bestaat uit een polo, een korte broek en kousen.

Dit allemaal voor €100 dus schrijf je nu in!

FootGolf clinic

Ook kun je bij ons een FootGolf clinic boeken. Een FootGolf clinic is inclusief een greenfee (9 holes) voor de Par-3 baan, begeleiding van Edwin Gorter, materiaalgebruik en een drankje (m.u.v. alcoholische dranken). Na de clinic zal er een prijsuitreiking plaatsvinden, waarbij degene met de minste schoten een greenfee voor de FootGolf wint. De prijs is afhankelijk van de tijdsduur, groepsgrootte en evt. horeca. Om je toch iets van een idee te geven, hieronder een kleine greep uit onze vele mogelijkheden:

Clinic: vanaf 12 personen
Duur: 1,5 uur
1,5 uur: € 24,95- p.p.

Heb je andere wensen? Geen probleem, wij bieden je een offerte op-maat. Voor meer informatie kun je mailen naar: administratie@dezeeuwsche.nl

Zin in wat lekkers na een potje FootGolf? Wij bieden ook arrangementen aan in combinatie met FootGolf. Via de onderstaande button kunt u de mogelijkheden bekijken en aangeven in het inschrijfformulier.

Arrangementen FootGolf

Goed om te weten

FootGolfen is mogelijk van vrijdag tot en met zondagmiddag vanaf 15 uur
Een ronde van 9 holes duurt gemiddeld 1 uur en een ronde van 18 holes gemiddeld 2 uur
Voor alle materialen (ballen, scorecards en pennen) excl. kleding en schoenen wordt gezorgd
Voetbalschoenen zijn niet toegestaan
Kinderen tot 14 jaar zijn welkom met begeleiding
Gebruik van eigen dranken zijn niet toegestaan op de baan
Annuleren kan alleen tot 24 uur voor uw starttijd. Wanneer je binnen deze tijd annuleert, zijn de kosten voor eigen rekening

FootGolf de Zeeuwsche