Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Golfprofessional

Even voorstellen….

Iedereen kan leren golfen,

Mijn naam is Sascha Labrujere en ben sinds 2006 golfprofessional.
Na een actieve paardensport carrière, ben ik in 1999 begonnen met het golfspelletje.
in 2006 ben ik de opleiding golfprofessional gaan volgen en begon mijn werkzaamheden als golfleraar, op golfbaan de Molenberg in Burgh-Haamstede.
In datzelfde jaar, heb ik de overstap gemaakt naar de Goese Golf waar ik 6 jaar werkzaam ben geweest. In 2012 lag er een nieuwe uitdaging te wachten op golfpark de Turfvaert.
Vanaf 1 november 2018 is hier golfbaan De Zeeuwsche bij gekomen, waar ik enorm veel zin heb om actief aan de slag te gaan.

Wie wordt de nieuwe Tiger Woods of de Zeeuwsche Joost Luiten?
Als golfleraar hoop je altijd op dat ene grote talent. Maar hoe reëel is dit nou eigenlijk.
Belangrijk voor een golfleraar is mensen het spelplezier bij te brengen. Dat een golfer goed door de baan kan op zijn eigen niveau. Geen gekke trainingsprogramma’s waar we na 2 keer oefenen vanaf moeten stappen. En bezit je dan wel dat stukje talent, dan halen we dat naar boven.

Golfen leer je niet in een dagje.
De golfswing is een complexe beweging. Niet iedereen kan de perfecte swing maken.
Belangrijk is wel, dat we de rest van ons leven kunnen blijven golfen. Blessures voorkomen door net iets anders je swing te maken, of een kleine aanpassing in houding en grip. Helaas zie je jezelf niet golfen en heb je die simpele aanwijzingen wel nodig.
Denk niet, ik heb mijn handicap 54, ik kan golfen! Volg af en toe een les en over 10 jaar golf je nog steeds, wellicht pijn en blessurevrij.

Graag zie ik u op de lesmat om te kijken naar uw golfswing. Lessen kunnen via ikgagolfen.nl geboekt worden, maar natuurlijk ook via de receptie van de Zeeuwsche. Uiteraard ben ik ook zelf bereikbaar via info@gvbweek.nl of tel. 0651153499

Sascha Labrujere

sascha