Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Golflessen & training

 

 

 

 

 

 

Golfles voor beginners en gevorderden, voor jong en oud

Vraagt u zich af wat een teebox is? Wat Par betekent? Wilt u weten of u golftalent heeft? Allemaal vragen die beantwoord kunnen worden door onze pro Sascha Labrujere. Deze gekwalificeerde professional begeleidt startende maar ook gevorderde golfers naar een gewenst of haalbaar niveau. Privé of in groepsverband kunnen volwassenen en kinderen les krijgen in golfen.

Ontdek hoe leuk golfen is!

Maak kennis tijdens een GRATIS introductie les en ontdek zelf hoe leuk golfen is. Er zijn verschillende dagen met introductielessen.

Meer informatie >>

Start met golfen het 3 stappenplan

Wij begeleiden u met lessen en coaching in 3 stappen naar een golfvaardigheidsbewijs (GVB).

Meer informatie >>

Golf clinic

Kom met een groep vrienden, familie of collega’s een golf clinic doen en maak op een gezellige manier kennis met de golfsport.

Meer informatie >>

Privélessen

Til uw spel naar een hoger niveau. Onder begeleiding van onze pro vindt op een door u besproken tijd een privéles plaats, naar eigen keuze alleen of samen met maximaal 3 andere personen. U kunt een privéles eenvoudig boeken bij de receptie. Voor meer informatie kunt u terecht op telefoonnummer 0118-567490 of administratie@dezeeuwsche.nl
Of voor onze leden via “Mijn Zeeuwsche

     
1 pers. 25 min € 27,50
1 pers. 50 min € 52,50
2 pers. 50 min € 32,50 p.p
3 pers. 50 min € 22,50 p.p
4 pers. 50 min € 20,- p.p

 

Jeugdlessen

Onder het motto ‘golf is leuk’ kunnen kinderen vanaf 7 jaar bij ons starten met jeugdlessen. Voor de golfende jeugd bieden wij een jaarprogramma aan met lessen en wedstrijden dat gelijk loopt aan het schooljaar. De Zeeuwsche heeft jeugdleden van 7 tot en met 17 jaar die met de lessen worden opgedeeld in een aantal categorieën naar leeftijd en handicap.

Als je eens mee wilt doen om te proberen, meld je dan aan via administratie@dezeeuwsche.nl en we ontvangen je graag bij een van de lessen op zondag.
De lessen zitten in het lidmaatschap dus geen extra kosten voor de lessen.

Bekijk de tarieven voor lidmaatschap jeugd  >>

Jeugdlessen

Cursusduur: 10 lessen
Data: In overleg