Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bedrijfsuitje en vergaderzaal

Bedrijfsuitje

Heeft u interesse in een golfclinic voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, mail dan naar administratie@dezeeuwsche.nl en vraag naar de mogelijkheden. We hebben golfclinics van 1,5 of 2 of 2,5 uur voor kleine en grote groepen. En natuurlijk kunnen we een gezellige borrel en of diner toevoegen aan uw evenement. We stellen uw evenement op maat samen zodat u en uw gasten optimaal kunnen genieten.

Vergaderzaal

Indien u op zoek bent naar een unieke plaatsom te vergaderen meteen kleine groep mensen dan kunt u terecht bij Golfbaan De Zeeuwsche. De vergaderzaal biedt ruimte aan 12 personen en is voorzien van een beamer met scherm, een televisie en een flipover. Tevens is het mogelijk uw vergaderarrangement uit te breiden met bijvoorbeeld een lunch, diner, een clinic of een ronde golf.

GVB cursus voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven hebben we een GVB cursus samengesteld zodat ook het netwerken tijdens de cursus optimaal benut kan worden. Voor meer informatie over bovenstaande mogelijkheden kunt u contact opnemen met Ine of Angelique op. Telefoonnummer 0118 – 56 74 90 of via administratie@dezeeuwsche.nl
Stuur een e-mail