Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Restaurant De Zeeuwsche

 

 

 

 

 

 

Update 16 juni 13:00 uur Horeca richtlijnen m.b.t. Covid-19

De horeca is weer open vanaf 1 juni 12:00 uur

Heel fijn dat onze horeca weer open is vanaf 1 juni. Wel met de nodige richtlijnen m.b.t. de verspreiding van het Corona virus (COVID-19).
Wij vragen dan ook dringend dat iedereen zich aan deze maatregelen en richtlijnen houdt.
ALLEEN SAMEN KRIJGEN WE CORONA ONDER CONTROLE!

In het clubgebouw mogen wij 30 personen tegelijk verwelkomen(excl. personeel). Wij zullen bij uw binnenkomst  vragen of u gezondsheid klachten hebt. U kunt voor en/of  na  uw golfronde plaats nemen op het terras of, indien er plaats is, in het restaurant.

Wij hopen jullie snel te begroeten in ons clubgebouw of op het terras waar u weer gezellig kunt genieten van een hapje en een drankje.
Wees meer dan welkom!

Horeca protocol vanaf 1 juni 2020

Algemene richtlijnen voor de gasten:

 1. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers. Maar:
  • aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten
  • aan de bar mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.
 2. Op het terras mag je alleen zitten, niet staan.
 3. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt
 4. Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten
 5. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op
 6. Was bij binnenkomst grondig je handen
 7. Was na het toiletbezoek grondig je handen
 8. Betaal contactloos (pin of mobiel)
 9. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die het horecabedrijf lijdt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.

Bezoek ons gezellige clubhuis met restaurant en zonnig terras

Voor of na uw ronde golf kunt u bij ons terecht voor een lekkere kop koffie, een eenvoudige, lekkere lunch of een gezellige borrel. Alle seizoenen kunt u genieten op ons zonnige terras uitkijkend over een golvend landschap en de green van hole 9.

Ook voor feesten en partijen kunt u terecht bij De Zeeuwsche. Of het gaat om uw verjaardag, zakelijke bijeenkomst of andere gelegenheden, wij doen altijd onze uiterste best om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Ook niet-golfers zijn bij ons natuurlijk van harte welkom!

In de zomerperiode is de keuken dagelijks geopend van 11:00 uur tot 20:30 uur (1 april t/m 30 oktober). In de winterperiode van 11:00 uur tot 17:00 uur (1 november t/m 31 maart).
* In de winterperiode bij slecht weer is er de mogelijkheid dat het clubhuis eerder gesloten is.