Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Golfclinics zakelijk of met vrienden of familie

Leer samen met zakenpartners, collega’s, vrienden of familie de beginselen van het golfen

Wilt u met een groep vrienden, familie of collega’s op een gezellige manier kennis maken met de golfsport? Van de basis tot en met het spelen van de baan, het kan allemaal bij golfbaan De Zeeuwsche. Of een golfclinic voor b.v. zakenrelaties of als bedrijfsuitje. En natuurlijk kunnen we een gezellige borrel en of diner toevoegen aan uw evenement. We stellen uw evenement op maat samen zodat u en uw gasten optimaal kunnen genieten.

Het begint bij het putten, chippen en uw swing. Leer de basistechnieken van golf tijdens een leuke clinic. Ook ideaal als onderdeel van een leuke teambuildingdag, vrijgezellenparty of als aanvulling op een vergaderarrangement. De clinic kan aangevuld worden met een lunch, diner of en gezellige borrel.

We bieden golf clinics aan van 1,5, 2 en 3 uur. Bij clinics van 2 uur of langer kunnen de deelnemers ook nog de mooie 9 holes par-3 baan op.

De prijs is afhankelijk van de tijdsduur, groepsgrootte en evt. horeca. Geef je wensen door en wij komen met een mooi voorstel!

Om u toch iets van een idee te geven, hieronder een kleine greep uit onze vele mogelijkheden:

* prijzen vanaf 8 pers.

Golfprogramma van 1,5 uur € 26,25*
Golfprogramma van 2 uur € 35,-*
Golfprogramma van 3 uur € 52,50*
Koffie of thee bij ontvangst
Gebak
Lunch
Dinermogelijkheden
Wat lekkers bij de borrel
  • Bij de prijs van het golfprogramma zijn inbegrepen: begeleiding van een PGA professional (pro), golfballen en golfmateriaal.
  • Bij de prijs van de baanclinic zijn inbegrepen: tas met golfstokken, golfballen, tee’s en een greenfee.

Golfclinic reserveren of meer informatie?
Wilt u direct reserveren of meer informatie ontvangen neem dan contact met ons op via administratie@dezeeuwsche.nl of telefonisch  0118-567490

Annuleringsvoorwaarden:

Annuleert u een gereserveerde clinic binnen 48 uur, dan zijn wij genoodzaakt een gedeelte van de kosten in rekening te brengen. Dit is voor een clinic van 1 uur €100,00, voor een clinic van 2 uur €150,00, voor een clinic van 3 uur €200,00. Annuleert u een gereserveerde clinic binnen 24 uur dan zijn wij genoodzaakt de kosten van de volledige clinic in rekening te brengen.