Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Zomeravond bedrijfscompetitie

19 april a.s. starten we met de zomeravond bedrijfscompetitie.

We spelen de volgende data een wedstrijd met twee personen per bedrijf.
IMG_4691

Ieder bedrijf zorgt zelf voor een bezetting van 2 spelers per wedstrijd. Kan een speler niet dan zorgt het bedrijf zelf voor een vervanger. Het is dus verstandig een team van 6 tot 8 personen te formeren die rouleren.

Wie mogen mee doen
Bedrijfsleden van De Zeeuwsche maar ook bedrijven die geen lid zijn, inschrijven kan alleen op naam van een bedrijf.
Iedere wedstrijd speel je dus tegen een andere tegenstander. Je kunt hierbij met dezelfde personen spelen, maar ook juist een klant of andere bekende meenemen. Iedereen die een GVB heeft kan meedoen.

Kosten
Leden van de Zeeuwsche spelen vrij. Voor gastspelers geldt een greenfee van € 15,-

Spelvorm
We spelen in teams van 2 personen, individueel stableford. We tellen de punten van de 2 spelers van het team bij elkaar op. We spelen met een maximale handicap van 36. We starten shotgun zodat iedereen ongeveer gelijktijdig binnen komt na de laatste hole.
Er wordt een stand opgemaakt per avond, met dagprijzen, maar ook de totaalstand over het hele seizoen wordt bijgehouden. Op de website van De Zeeuwsche zal een apart gedeelde gereserveerd worden voor de competitie met daarbij de scores.

Dagschotel
Het is mogelijk nadien een dagschotel te nuttigen maar dient uiterlijk 2 dagen voordien aangegeven te worden.
Het seizoen wordt afgesloten met een BBQ waarbij de seizoen winnaar bekend wordt.

Sponsoring
We stellen de bedrijven die mee doen graag in de gelegenheid een wedstrijd te sponsoren. Dit kan zijn met bijvoorbeeld een hartig broodje voor vertrek, een drankje of hapje in de baan en de prijzen. Het bedrijf dat die wedstrijd sponsort mag het clubhuis gebruiken om zijn bedrijf te presenteren en krijgt ook de kans voor de prijsuitreiking kort iets te vertellen of te laten zien in de vorm van een presentatie.

Aanmelden
Teams kunnen nog aangemeld worden tot 13 april a.s. door een mail te sturen naar Louise via administratie@dezeeuwsche.nl. Met de aanmelding kun je tevens aangeven of je een competitiedag zou willen sponsoren.
Let op vol is vol!!!

Deelnemende teams:
– ABN Amro
– van Arkel Advocatuur
– van As Bloemen
– Business Open
– Delta Marine Crewing
– Ergo
– HDV
– Incicon
– ITN
– De Koeijer schilders
– Oceanwide
– Rabobank
– Roegiers
– Rituals
– Trelleborg
– Golfbaan de Zeeuwsche