Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Golflessen

Golfles voor beginners en gevorderden, voor jong en oud

Vraagt u zich af wat een teebox is? Wat Par betekent? Wilt u weten of u golftalent heeft? Allemaal vragen die beantwoord kunnen worden door onze pro. Deze gekwalificeerde professional begeleidt startende maar ook gevorderde golfers naar een gewenst of haalbaar niveau. Privé of in groepsverband kunnen volwassenen en kinderen les krijgen in golfen. Onze pro begeleidt u in het 9 stappenplan van de NGF.

De stappen uit het NGF-9 stappenplan zijn als volgt:

Stap 1/2 Naar handicap 54 Stap 6 Naar handicap 15
Stap 3 Naar handicap 36 Stap 7 Naar handicap 9.9
Stap 4 Naar handicap 28 Stap 8 Naar handicap 4.4
Stap 5 Naar handicap 20 Stap 9 Naar handicap 0

 

Privélessen

Til uw spel naar een hoger niveau. Onder begeleiding van onze pro Alastair Donald vindt op een door u besproken tijd een privéles plaats, naar eigen keuze alleen of samen met maximaal 3 andere personen. U kunt een privéles eenvoudig boeken bij de receptie. Voor meer informatie kunt u terecht op telefoonnummer 0118-567490 of administratie@dezeeuwsche.nl.

     
1 pers. 25 min € 25,-
1 pers. 50 min € 50,-
2 pers. 50 min € 30,- p.p
3 pers. 50 min € 20,- p.p
4 pers. 50 min € 17,50 p.p

 

Jeugdlessen

Onder het motto ‘golf is leuk’ kunnen kinderen vanaf 6 jaar bij ons starten met jeugdlessen. Voor de golfende jeugd bieden wij een jaarprogramma aan met lessen en wedstrijden dat gelijk loopt aan het schooljaar. De Zeeuwsche heeft jeugdleden van 6 tot en met 17 jaar die met de lessen worden opgedeeld in een aantal categorieën naar leeftijd en handicap.

Als je eens mee wilt doen om te proberen, meld je dan aan via administratie@dezeeuwsche.nl en we ontvangen je graag bij een van de lessen op zondag.

 

Jeugdlessen

Cursusduur: 10 lessen
Data: In overleg