Image Image Image Image Image Image Image Image Image

 

 

De_Zeeuwsche logo220x106px

Alastair Donald

De golfpro van De Zeeuwsche is Alastair Donald, Alastair is van Schotse afkomst. Hij begon op zijn 8ste jaar met golfen, op zijn 11de met wedstrijden en is vanaf zijn 18e jaar PGA Professional. Sinds 1977 is Alastair woonachtig in Nederland en heeft als Professional op verschillende golfbanen in Nederland en België gewerkt. Sinds 2016 is Alastair werkzaam als PGA Professional bij De Zeeuwsche en heeft dus een ruime ervaring.

Golfles voor beginners en gevorderden, voor jong en oud

Vraagt u zich af wat een teebox is? Wat Par betekent? Wilt u weten of u golftalent heeft? Allemaal vragen die beantwoord kunnen worden door onze pro. Deze gekwalificeerde professional begeleidt startende maar ook gevorderde golfers naar een gewenst of haalbaar niveau. Privé of in groepsverband kunnen volwassenen en kinderen les krijgen in golfen. Onze pro begeleidt u in het 9 stappenplan van de NGF.

De stappen uit het NGF-9 stappenplan zijn als volgt:

Stap 1/2 Naar handicap 54 Stap 6 Naar handicap 15
Stap 3 Naar handicap 36 Stap 7 Naar handicap 9.9
Stap 4 Naar handicap 28 Stap 8 Naar handicap 4.4
Stap 5 Naar handicap 20 Stap 9 Naar handicap 0

 

Privélessen

Til uw spel naar een hoger niveau. Onder begeleiding van onze pro Alastair Donald vindt op een door u besproken tijd een privéles plaats, naar eigen keuze alleen of samen met maximaal 3 andere personen. U kunt een privéles eenvoudig boeken bij de receptie. Voor meer informatie kunt u terecht op telefoonnummer 0118-606767 of administratie@dezeeuwsche.nl.

     
1 pers. 25 min € 25,-
1 pers. 50 min € 50,-
2 pers. 50 min € 30,- p.p
3 pers. 50 min € 20,- p.p
4 pers. 50 min € 17,50 p.p

 

Groepscursussen

Stap 2/3/ handicapverbeteringscursus (54-36)

Deze cursus is voor de golfers die met de introductiecursus hebben mee gedaan en in het bezit zijn van baanpermissie. Deze cursus is ook voor de mensen die handicap 54 hebben en naar handicap 36 willen. Tijdens deze cursus verbeteren we alle basisslagen en kun je deze toepassen om de handicap te verbeteren. Je gaat meer lengte in je slagen krijgen door de inzet van verschillende golfclubs. Je gaat de beleving op de golfbaan vergroten door actief te spelen. Er ontstaat een duidelijker beeld van je eigen spel en mogelijkheden, waardoor je de holes slimmer speelt.

Je blijft je door ontwikkelen op weg naar een grotere succesbeleving!

Lees verder

 

Groepslessen

Cursusduur: 3 lessen
Kosten: € 95,-
Data: in overleg

Stuur een e-mail

Jeugdlessen

Onder het motto ‘golf is leuk’ kunnen kinderen vanaf 6 jaar bij ons starten met jeugdlessen. Voor de golfende jeugd bieden wij een jaarprogramma aan met lessen en wedstrijden dat gelijk loopt aan het schooljaar. De Zeeuwsche heeft jeugdleden van 6 tot en met 17 jaar die met de lessen worden opgedeeld in een aantal categorieën naar leeftijd en handicap.

Als je eens mee wilt doen om te proberen, meld je dan aan en we ontvangen je graag bij een van de lessen op zondag.

 

Jeugdlessen

Cursusduur: 10 lessen
Data: In overleg

Stuur een e-mail